top of page
OutiPikkuoksa_edited.png

Outi Pikkuoksa

Psykologi, joogaopettaja ja joogaterapeutti

mindfulness- ja meditaatio-ohjaaja, luennoitsija, tietokirjailija, ratkaisukeskeinen valmentaja, positiivisen psykologian harjoittaja, intohimoinen elämän tutkija ja inhimillisyyden puolustaja.

 

Outi on valmistunut joogaopettajksi ja joogaterapeutiksi Villa Mandalasta ja hankkinut lisäpätevyyden myös Yin Tonics® advanced level opettajana. Joogan opintoja on kertynyt yhteensä 600 h. Joogaterapeuttina Outi on erikoistunut mielen hoitoon.


Toiselta ammatiltaan Outi on psykologi ja on tutkinut ihmisen mieltä ja toimintaa lähes 30 vuoden ajan. Hän on hankkinut lisäkoulutusta neuropsykologiasta, ravitsemuspsykologiasta ja positiivisesta psykologiasta sekä kouluttautunut myös valmentajaksi ja mindfulness-ohjaajaksi. Outin laaja-alainen ja kokonaisvaltainen ymmärrys ihmisen hyvinvoinnin eri osatekijöistä antaa vankan pohjan myös joogan keho-mieliyhteyden opettamiseen ja mielen joogaterapiaan.

IMG_5241_edited.png

Olen oman joogaharjoitukseni kautta kokenut itse ja saanut joogaopettajana todistaa joogan eheyttävää vaikutusta sekä kehon että mielen tasolla. Siksi minulle on ollut itsestään selvää yhdistää työssäni jooga ja psykologia. Tästä syntyivät MIELIJOOGAA-sarjat  

''

''

IMG_0209_edited_edited.png
bottom of page